Aangesloten behandelaars

Ademhalen.com groeit en we hebben de site aangepast en gebruikersvriendelijker gemaakt voor de ademklanten. Doordat we de site vullen met waardevolle teksten, brochures en informatie zal de ademklant zijn weg steeds gemakkelijker naar ons vinden.Op de homepagina kan de ademklant nu zijn 'klacht' invullen en krijgt zo toegang tot alle informatie en hulp op de site met deze klacht. Een soort van Google binnen ons ademcollectief.
Dit zijn dan brochures, verwijzingen naar adem-/ coachtechnieken en ervaringsverhalen over een adem- coachtechniek. Zo wordt de zoektocht voor de ademklant naar informatie en adem- en coachtechniek veel eenvoudiger.


Wat betekent dit voor jou?Als je zelf in het bezit bent van teksten en brochures welke jouw eigen adem-/ coachtechniek helder, duidelijk en overzichtelijk weergeven, en je wilt sneller gevonden worden en prominenter op de site aanwezig zijn, mail deze dan naar info@ademhalen.com. De ademklant zal sneller een keus voor jou adem- coachtechniek kunnen maken als er voldoende informatie voor handen is.

Ook als je anonieme ervaringsverhalen van klanten kunt/wilt delen, mail deze ook naar info@ademhalen.com. Veel mensen zoeken naar herkenning en troost en zullen sneller geneigd zijn om de ademtechnieken ook een kans te gaan geven. Dit kan ze dus helpen de keus voor jou adem- en coachpraktijk te maken.

Onze professionele schrijver gaat door, maar jullie eigen verhalen en persoonlijke stukken zijn een heel waardevolle aanvulling voor de ademklanten. 

Voor de eerste aanmelders komt de tijd er al bijna aan om een nieuw lidmaatschap met Ademhalen.com aan te gaan. Je krijgt hiervoor een uitnodiging toegestuurd en we hopen natuurlijk dat we samen kunnen blijven groeien en ontplooien in de toekomst. Heb je nog vragen hierover, voel je dan vrij om contact op te nemen.

Verder willen we jullie bedanken om gehoor te geven aan de oproep van strategische linkbuilding. Google ziet, waardeert en beloont de waarde van een linkvermelding. Hoe prominenter de link www.ademhalen.com op JOUW pagina komt te staan, hoe sterker en sneller onze gezamenlijke groei. Google ziet wat WIJ tezamen bieden en JOUW bron bevestigt het. Een erg krachtige tool.
Mocht je nog niet zover zijn of geen tijd hiervoor hebben gehad, kijk er dan nog eens naar. Plaats een linkvermelding zo prominent mogelijk op je pagina. Onze SEO medewerker kan hierbij helpen als het onduidelijk is. Stuur dan je reactie via ons contactformulier

Ademervaring Jacoline uit Roosendaal

Door het ademen krijg ik meer energie om leuke dingen te doen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken