Integratieve Ademtherapie

Ademhaling en Integratieve Ademtherapie


Bij deze methode maken we gebruik van de ademhaling om de balans in jezelf en in je leven terug te vinden. Door het bewust verbinden van de inademing en de uitademing, in een ontspannen ritmische beweging, ontstaat een diepe ontspanning waarin je contact kunt maken met lichaamssignalen, gedachten en emoties, waarvan je niet of nauwelijks bewust was.
Soms komen oude ervaringen en oude oordelen, die je iets te zeggen hebben, of zelfs je leven van nu sterk beïnvloeden nog een keer aan de oppervlakte.
Ondersteund door de ademhaling leer je gevoelens van bijvoorbeeld angst of frustraties hanteren zonder dat ze met je op de loop gaan.
Je  leert jezelf beter kennen, accepteren en begrijpen. De verkregen informatie leer je steeds meer om te zetten in het doelbewust sturen van je leven. Dit is een proces van integratie.

De volgende behandelaars gebruiken deze techniek:

Ademervaring Lauriena uit Maassluis

Dit is beter dan 10 jaar therapie!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken