Quantum ademhaling

Ademhaling en Quantum Light Breath

De Quantum Light Breath is een ademhalingsmeditatie die net als de Sudarshan Kriya een intensieve reiniging van lichaam en geest geeft. Je ademt snel, diep en met aandacht waardoor oude emoties, patronen en overtuigingen loskomen. De effecten van deze ademhalingsoefening lijken sterk op de Sudarshan kriya.

De Quantum Light Breath is een actieve ademmeditatie waarmee je spanningen die in je lichaam zijn opgeslagen uitademt. Deze meditatie helpt je bij het loslaten van fysieke en mentale pijn en emoties als boosheid, angst en verdriet die er voor zorgen er voor dat je niet voluit in het nu leeft.

Ademervaring

Esther uit Prinsenbeek

De verbonden ademhaling heeft mij meer rust, inzicht, ruimte, liefde en acceptatie gebracht. Doordat ik heb geleerd naar emoties toe te ademen en te accepteren dat het is!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken