Ademworkshop met Patricia

Alle artikelen bekijken

Afgelopen zaterdag mocht ik assisteren tijdens een ademworkshop die georganiseerd en begeleid werd door Patricia Coelman. Patricia heeft bij ons de ademreis gevolgd en leidde deze workshop op een prachtige manier. Patricia heeft niet alleen kennis van de verbonden ademtechniek, maar is ook ver ontwikkeld in het Sjamanistische werk en weet veel over magische planten.

Patricia had ook Tamara van der Sanden uitgenodigd om tijdens deze ademworkshop  de deelnemers van de ademsessies te begeleiden. Ook Tamara heeft de ademreis bij Ademhalen.com gevolgd en het was prachtig om te zien hoe de ademers diep in zichzelf werden gebracht. Patricia heeft een prachtige stem, met een groot bereik en zong Portugese hymnes, terwijl ze zichzelf begeleidde op een Sjamanistische trom.

Zeker een aanrader om eens een workshop bij Patricia te volgen en mooi om te zien dat je na onze Ademreis van drie weekenden zeer goed in staat bent om andere mensen te begeleiden tijdens een ademsessie.

Ademervaring Sylvia uit Roosendaal

Ademen gaf mijn innerlijke rust en blijheid terug die ik verloren was de afgelopen jaren....

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken