De Ademreis, najaar 2013-2014

Alle artikelen bekijken

De ademreis najaar 2013-2014 zit er helaas al weer op. De deelnemers delen hier kort hun ervaringen. Lees en geniet…..

(Heb je nu zelf ook interesse in de ademreis; neem dan even contact met ons op!)

 ***

Vandaag de laatste dag van het derde en laatste weekend van mijn ademreis! Niet precies wetend wat er ging gebeuren, er erg tegen op gezien. Maar nu wetend waarom, erg dankbaar dat ik deze mooie kans heb gekregen. En mede dankzij jullie gekomen waar ik nu ben en kan ik door groeien naar waar ik heen wil. Lieve Jurgen en Sven (of moet ik zeggen Sjors en Sjimmie?) Wat zijn jullie een leuk span samen. Ik wil jullie bedanken voor de drie zeer enerverende weekenden. Moeilijke, emotionele, liefdevolle, confronterende, harde momenten en zeker in het eerste weekend de mooie ervaring. Dit heb ik kunnen volbrengen, doordat jullie het vertrouwen uitstralen en op een geweldige manier coachen, met ruimte voor humor en veel speelse lichte momenten. BEDANKT!

***

Na al regelmatig te hebben geademd, was het ultieme kado voor mezelf de Ademreis. Een reis naar nog meer verdieping. Nog meer innerlijke vrijheid, rust en inzichten. Tussen de weekenden van de ademreis beleefde ik thuis een verdrietig en emotionele stuk, door een onverwacht en definitief afscheid. Het ademweekend kon niet op een beter moment komen. Als een warme deken, zo werd ik opgevangen door Sven en Jurgen en mijn medereizigers. Ik mocht het weekend induiken, waarin een ontrafeling aan emotionele stukken aan me voorbij kwamen. Een intens stuk waar in al vaker op had geademd, maar wat steeds bleef knagen.  Er volgde een meditatie in een kring zo warm en ontwapenend. Het heeft diep op me ingegrepen en nooit eerder voelde ik zo de liefde, steun en bemoediging als toen. Van daaruit groeide mijn kracht met de dag, en de positieve energie die ik mocht voelen in de aansluitende ademsessie in dit weekend, was super. Dit heeft me een mega grote stap laten maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. En daar bleef het niet bij. Ook het laatste weekend, ben ik over grenzen heen mogen stappen. Steeds dieper in mezelf gedoken, ervaren en gevoeld wat ik nodig heb om liefdevol, warm en trouw aan mezelf te zijn. Er zijn eigenlijk niet de juiste en te weinig woorden voor wat de ademreis voor mij heeft betekend. Mijn hart is nog verder geopend, en ik zou jullie zo graag een stukje willen laten voelen. Ongekend, wie ik was, en wie ik nu ben. De groei die ik heb meegemaakt! Ik hoop dat iedereen die kans pakt, voor zichzelf om dit te mogen ervaren.

Lieve Sven en Jurgen…Dank je wel, dat ik aan jullie hand, met jullie wijsheid, kennis en ervaring, deze reis en innerlijke groei heb mogen maken.

 ***

 Ik kan mezelf beter accepteren; "I am who I am". Ik heb meer vrede met mezelf; ik "moet" minder, ik kan en mag meer. Ik heb veel meer rust met mezelf, ook innerlijk. Dankzij de groep heb ik heel wat met encounter kunnen doen. Het heeft me hierbij de mogelijkheid gegeven om te staan voor wie ik ben en daardoor bij mijn eigen kracht te komen. Ik heb meer verbinding met mijn lichaam, mijn hart, mijn passie en mijn weg. Kortom ik sta meer dan ooit dichter bij mezelf. Bovendien heb ik meer "tools" om in te zetten in mijn coachingsbedrijf.. Ik ben ieder van jullie ontzettend dankbaar voor de stappen die ik heb kunnen zetten. Mijn dank gaat vooral uit naar Sven en Jurgen en Tamara.

 ***

 Ademreis bij Sven en Jürgen om nooit te vergeten! Ik heb veel geleerd over mezelf, iedere ademsessie kwam ik een stukje dichter bij mezelf met een goede begeleiding van Sven en Jürgen. Het heeft mij laten groeien in wie ik ben. Iedere sessie was bijzonder, maar vooral de laatste, een hele mooie ervaring! Ik ben blij dat ik jullie heb mogen ontmoeten en dank jullie wel voor al jullie steun, liefde en warmte die ik van jullie heb mogen ontvangen!

 ***

De ademreis waren voor mij mooie en inspirerende weekenden. Ik heb er persoonlijk veel aan gehad, veel kunnen verwerken, tot mooie inzichten gekomen en er sterker uit gekomen. De begeleiding was ook super. Sven en Jurgen zorgde voor vele verassingen en wisten elke keer de juiste snaren te raken en nieuwe inzichten te geven. Met ook zeker een dosis flinke humor!. Alles tot in de puntjes goed verzorg. Ook de groepsdynamiek was erg bijzonder. Je bent in eerste instantie toch vreemde van elkaar, die aan dezelfde reis beginnen en uiteindelijk beleef je de meest intense momenten met elkaar. Heel bijzonder, een reis om nooit meer te vergeten, dankjewel.

***

De ademreis was ook voor mij een heel bijzondere ervaring. Mee mogen reizen in een andere rol dan tijdens mijn eerste ademreis. Het heeft me geleerd mijn onzekerheid over mezelf en over mijn rol onder ogen te zien en te oefenen met ruimte nemen en te mogen zijn wie ik ben. Ik vond het mooi om de processen die alle deelnemers doormaakten van zo dichtbij mee te mogen maken en hierin te delen. De kennis en kunde van Sven en Jurgen, gecombineerd met de open en liefdevolle sfeer die ze creëerde, maakte het tot een intense en leerzame reis in verbinding met elkaar. Ik ben de deelnemers en Sven en Jurgen heel dankbaar voor deze mooie, bijzondere ervaring!

Ademervaring Anita uit Oud Vossemeer

Ademen heeft mij geleidt tot wat ik nu ben geworden! Het opende voor mij een heel nieuw leven!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken