Een spetterend afscheid van 2013

Alle artikelen bekijken

Een spetterend afscheid van 2013

Is het jaar voor jou ook omgevlogen. Kijk jij ook terug op een mooi, of juist een bewogen jaar. Vol van veranderingen, diepgang, verdriet, afscheid, loslaten, of juist van uitdaging, nieuwe vrienden, balans, inzichten en kracht. Samen gaan we 2013 al spetterden met vuurwerkpijlen afsluiten.

2013 was voor mij een nieuw begin. Gevoelens van verwarring, verdriet en boosheid kregen hun ruimte, evenals de vriendschap en liefde die ik mocht ontvangen van nieuwe vrienden en familie om me heen.

2013 heeft me gegeven, dat het oké is om boos te zijn, zolang wrok me niet consumeert. Dat het is oké om verdrietig te zijn, als ik maar niet in mijn tranen verdrink. 2013 heeft me gegeven, dat ik er niet alleen voor hoeft te staan, als ik durf te kijken en ontvangen. 2013 heeft me gegeven dat het oké is om te vergeven en los te laten.

Zolang ik liefdevol naar mezelf mag blijven, is er ruimte om te groeien in vriendschap, liefde en warmte. 2013 heeft me gegeven dat ik kan leven en luisteren naar mijn gevoel en mijn hart. Het heeft me de kracht van mijn adem gegeven, met veel inzichten, zo waardevol. Het heeft me geleerd te omarmen en ontvangen. Het was ook een jaar van openen, om me heen kijken, ervaren, en zien.

Ik wens voor jullie allemaal, veel gezondheid, liefde, samenhorigheid, warmte, vertrouwen, kracht en inzicht toe. Dat je liefdevol naar jezelf mag kijken, en mag zien en ontvangen wat nodig is om 2014 een geweldig jaar te laten worden.

Een hele fijne jaarwisseling en een TOOST op een bruisend 2014

Adem Blogster


Ademervaring Sylvia uit Roosendaal

Ademen gaf mijn innerlijke rust en blijheid terug die ik verloren was de afgelopen jaren....

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken