Depressief ?

Depressie en Ademhalen

Ademhalingstherapie is een krachtige en redelijk eenvoudige manier om met je depressieve gevoelens aan de slag te gaan. Anders ademhalen helpt je met meer rust en vertrouwen. Het helpt je in verwerking en loslaten, zodat je meer energie en levensvreugde mag gaan voelen.

Depressie, een nieuwetijds ziekte of niet? Iedereen voelt zich wel eens wat minder of soms down, maar voor sommige mensen duren deze periodes zo lang en zitten deze gevoelens zo vast geworteld in hun systeem dat we over een depressie praten. Wie ooit een depressie heeft meegemaakt of er midden in zit, weet wat een moeilijke, zwarte tijd in je leven dit kan zijn. Je wilt het graag doorbreken en weer gelukkig zijn.

De reguliere behandelingen zijn regelmatig gebaseerd op medicatie en het zoeken naar de oorzaak aan de hand van emotionele gebeurtenissen uit je leven. Door middel van therapie wordt gewerkt om deze gebeurtenissen te verwerken en los te laten via verstandelijke beredenering,  maar de diepgewortelde onverwerkte gevoelens liggen op de loer en met een kleine tegenslag ontstaat een nieuwe depressie.

Bewust ademhalen kalmeert de zenuwen en kan leiden tot een betere gezondheid en meer serotine in het bloed, dat voor een verbetering van het humeur zorgt. Proefpersonen in een onderzoek van de Ruhr universiteit Bochum in Duitsland, die in staat waren om hun focus op het ademen te houden, gaven aan minder negatief te denken en minder last te hebben van andere symptomen van depressie.

De verschillende ademtechnieken bij ademhalen.com hebben ieder op hun manier een positief effect op je mentale, psychische en spiritueel lichaam. Je gaat beter in je vel zitten. Je leert met behulp van je adem, al dan niet in combinatie met coaching, jezelf weer in balans te brengen. De diep gewortelde en vaak onverwerkte emoties en emotionele gebeurtenissen, mogen gaan transformeren, zodat het  verwerken en loslaten een andere diepgang en intentie hebben gekregen. De kracht die je in je hebt laat je weer tot leven komen, zodat je zonder angst en paniek of depressie verder kunt leven.

Kijk en lees bij de verschillende ademvormen welke bij jou past. Blijf niet langer een  slachtoffer van jezelf. Gun jezelf deze kans en durf de stap te maken. Zoek een  therapeut/ coach bij jou in de buurt!

Verbeter de kwaliteit van je leven door bewust de kracht van je adem te gaan ervaren.

Wil je graag ervaringsverhalen lezen, klik dan hier

 

 

 

 

 

Ademervaring Lauriena uit Maassluis

Dit is beter dan 10 jaar therapie!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken