Welkom bij ademhalen.com!

Per 8 januari 2016 is Ademhalen.com een onderdeel van Stichting Donatiehuis waar ook het Leefhuis onder valt. Nederland heeft meerdere sterfhuizen (hospices) maar tot 8 januari bestond er geen Leefhuis. Het eerste Leefhuis zal in Roosendaal starten en daar kan een persoon met kanker wonen met zijn gezin en kan full time complementaire therapie ontvangen. In het Leefhuis is er biologische voeding en zuiver water. Alles kan onvoorwaardelijk ontvangen worden en hier hoeft dus ook niets voor betaald te worden. De behandelaars die aangesloten zijn bij Ademhalen.com kunnen, als ze dit willen, hun kennis en kunde een dag per jaar aan het Leefhuis doneren.

Ook kun je snel en overzichtelijk jouw behandelaar vinden. Elke behandelaar heeft zijn eigen profiel op de site en hierdoor is het voor jou mogelijk om inzicht te krijgen wat de verschillende behandelmogelijkheden zijn voor jouw specifieke klacht. 

Via de website kun je lezen dat we bij alle lichamelijke en sociaal/emotionele klachten kunnen helpen en ondersteunen. Je mag gaan onderzoeken welke ademvorm en welke behandelaar het beste bij jouw behoefte, gevoel of klachten aansluit.

Je kunt dit doen door het lezen van verschillende brochures over diverse klachten, maar ook door het lezen van ervaringsverhalen van mensen die je voor zijn gegaan en weer sterker en beter in balans in het leven staan. 

Ik wil graag meer informatie/hulp bij

Zoeken naar

Ook als je al bekend met de verschillende ademtechnieken en dit graag wilt onderhouden, of extra verdieping in je leven zoekt, ben je heel erg welkom om de verschillende ademtechnieken verder te onderzoeken. Je kunt bekijken via de kalender welke workshops en evenementen de verschillende ademcoaches in Nederland en België verzorgen.

Lees ook de verschillende brochures:


Ademervaring Sylvia uit Roosendaal

Ademen gaf mijn innerlijke rust en blijheid terug die ik verloren was de afgelopen jaren....

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken