Welkom bij ademhalen.com!

Welkom op de site Ademhalen.com. Zoals de naam al zegt kun je hier informatie vinden over ademhalingstechnieken en kun je ook snel en overzichtelijk jouw behandelaar vinden. Elke behandelaar heeft zijn eigen profiel op de site en hierdoor is het voor jou mogelijk om inzicht te krijgen wat de verschillende behandelmogelijkheden zijn voor jouw specifieke klacht. 

Via de website kun je lezen dat we bij alle lichamelijke en sociaal/emotionele klachten kunnen helpen en ondersteunen. Je mag gaan onderzoeken welke ademvorm en welke behandelaar het beste bij jouw behoefte, gevoel of klachten aansluit.

Je kunt dit doen door het lezen van verschillende brochures over diverse klachten, maar ook door het lezen van ervaringsverhalen van mensen die je voor zijn gegaan en weer sterker en beter in balans in het leven staan. 

Ik wil graag meer informatie/hulp bij

Zoeken naar

Ook als je al bekend met de verschillende ademtechnieken en dit graag wilt onderhouden, of extra verdieping in je leven zoekt, ben je heel erg welkom om de verschillende ademtechnieken verder te onderzoeken. Je kunt bekijken via de kalender welke workshops en evenementen de verschillende ademcoaches in Nederland en België verzorgen.

Lees ook de verschillende brochures:


Ademervaring

Esther uit Prinsenbeek

De verbonden ademhaling heeft mij meer rust, inzicht, ruimte, liefde en acceptatie gebracht. Doordat ik heb geleerd naar emoties toe te ademen en te accepteren dat het is!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken