Inzicht levensvragen en ademhalen

Je ademhaling is de link tussen lichaam en geest, want door het ritme van je ademhaling te controleren kan een diepe positieve verandering in beweging komen.

Levensvragen en levensinzichten. We zijn allemaal weleens op  zoek naar antwoorden, oplossingen en onze zingeving van het leven. We maken veel mee in ons leven. Positieve en vrolijke, maar ook negatieve en verdrietige gebeurtenissen zijn onderdeel van ons leven en soms kan een thema ons zo bezighouden dat we er verdieping in zoeken en er alleen maar moeilijk uit komen. Blijf dan niet alleen en eenzaam in je vragen en onzekerheden.  Je mag jezelf laten begeleiden door middel van coaching met een mooie aanvulling de kracht van je adem. Laat je helpen en ondersteunen in een proces van acceptatie, loslaten en leren leven in het nu.

We noemen een aantal verschillende thema’s die je bezig kunnen houden zoals:

Angst en vertrouwen, identiteit en zelfbeeld, verlies en verdriet, eenzaamheid, vergeving en loslaten, grenzen van intimiteit, relaties in scheiding, bezinning en inspiraties, stervensvragen, stress en stilte, etc.

Ademhalingsoefeningen hebben hun nut bewezen bij behandeling van verschillende lichamelijke, als ook mentaal-emotionele klachten. Wij zien als therapeut/ coach vaak dat mensen wel ideeën hebben en dromen over hoe hun leven er uit zou kunnen zien, maar het ontbreekt vaak aan  kracht of  moed om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Door je ademhaling te openen en hier bewust van te zijn, gaat de energie in het lichaam weer stromen. Ademhaling in combinatie met coaching kan je dus heel goed helpen bij je zoektocht naar inzicht in levensvragen. Dit geeft je uiteindelijk ook weer meer energie en levensgeluk.

Kijk en lees bij de verschillende ademtechnieken en -coaching welke bij je past. Geef deze stap een kans en vind een therapeut/ coach bij jou in de buurt! Of neem vrijblijvend met een van hen contact op en leg je vraag of verzoek eens voor.

Verbeter de kwaliteit van je leven door bewust de kracht van je adem te gaan ervaren.

Wil je graag ervaringsverhalen lezen, klik dan hier

 

 

 

 

Ademervaring

Esther uit Prinsenbeek

De verbonden ademhaling heeft mij meer rust, inzicht, ruimte, liefde en acceptatie gebracht. Doordat ik heb geleerd naar emoties toe te ademen en te accepteren dat het is!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken