Burgh Haamstede - Adem 3daagse

Terug naar de kalender
Startdatum: vrijdag 28 maart 2014
Einddatum: zondag 30 maart 2014

Als er IETS is wat iedereen bij zich heeft, is het zijn eigen ademhaling. En juist de ademhaling is vaak een ondergeschoven kindje in onze wereld. In deze ademverrijkende, inzichtgevende en helende ademdriedaagse op een ruimtelijke en inspirerende locatie in Zeeland, gebruiken we de ademhaling om weer vanuit de authentieke, unieke, krachtige en goddelijke energie te kunnen leven. Het is een weekend waarin je een reis naar binnen maakt en die je leidt langs thema's als vrede sluiten met het verleden, vergeving, acceptatie van het nu, doelen stellen en expressie geven aan jezelf.

Na dit veelomvattende weekend ga je vol vertrouwen en geloof in jezelf naar huis. Je bent veel vrijer in jezelf doordat je onnodige ballast en beperkende overtuigingen hebt losgelaten. Je kunt gaan staan voor wie je bent, genieten van jezelf en de mensen en dingen om je heen. Je zult je innerlijke kracht weer ervaren en je kunt vanuit jezelf gaan leven in plaats van dat je je laat leven.
Daarnaast kun je na dit weekend altijd, waar dan ook en bij wat of wie dan ook, je verbonden ademhaling inzetten voor rust, vrede in jezelf, acceptatie, liefde, bevrijding en... vul zelf maar aan. Want: je leeft zoals je ademt en je ademt zoals je leeft.

Dus hoe zou het zijn om EINDELIJK die kwantumsprong in je leven te maken? We ontmoeten je graag aan de prachtige Zeeuwse kust.


Datum / tijd: 28 - 30 maart
Locatie: Burgh-Haamstede - de schouwse Boer

Contactpersoon: Connie Huibregtse
E-mailadres: connieh@zeelandnet.nl
en
Contactpersoon: Carola Keizer
E-mailadres: carola@ademjevrij.nu


Ademervaring Lauriena uit Maassluis

Dit is beter dan 10 jaar therapie!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken