Breda - Adem en klankhealing

Terug naar de kalender
Startdatum: zaterdag 17 mei 2014 13:00

Thema; Leef je dromen!


Heb jij verborgen dromen. Fantaseer of pieker je daarover. Wil je graag je dromen en verlangens uit laten komen maar is de eerste stap om dit te verwezenlijken nog te moeilijk, te uitdagend of te groot. Ben je onzeker over je eigen kunnen, hetzij in je dromen of in andere stukken van je leven en... heb je een kleine duwtje in de rug nodig.


Kom ervaren en voelen dat je veel krachtiger bent als je zelf durft te geloven. Tijdens de ademworkshop mag je een kijkje nemen in jouw innerlijke dromen en verlangens. Voel hoe je stapje voor stapje dichter in verbondenheid met jezelf mag komen.
Laat de kracht van je verbonden ademhaling je daarbij ademhaling voor ademhaling helpen en voel en ervaar na deze workshop dat je rechtop met je dromen, verlangens of onzekerheden aan de slag kan gaan.

Kom dichter bij je mooie innerlijke creatieve zelf. Daag jezelf, je dromen en onzekerheden uit en laat ons je hierin begeleiden. Leef NU!

De ademworkshop wordt door een intuïtief concert van Paul Melis en Ingeborg v Berkel van klankschalen, digeridoo en andere klanken

Inloop met thee is om 13.00 uur
jouw investering bedraagt € 50.00
je mag een matje, kussen en denken meebrengen

inschrijven kan via het contactformulier

Ademervaring

Esther uit Prinsenbeek

De verbonden ademhaling heeft mij meer rust, inzicht, ruimte, liefde en acceptatie gebracht. Doordat ik heb geleerd naar emoties toe te ademen en te accepteren dat het is!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken