Breda - Adem en Klank

Terug naar de kalender
Startdatum: zaterdag 13 december 2014 13:30

13 december - Adem en Klankhealing

Thema; Leef je dromen!

Op zaterdag 13 december gaan we een mooie workshop in verbonden ademhaling organiseren begeleid met instrumenten als djembee, regenstokken, klankschalen, stem en nog veel meer.

Heb jij verborgen dromen. Fantaseer of pieker je daarover. Wil je graag je dromen en verlangens uit laten komen, maar is de eerste stap om dit te verwezenlijken nog te moeilijk, te uitdagend of te groot? Ben je onzeker over je eigen kunnen, hetzij in je dromen of in andere stukken van je leven en heb je een duwtje in de rug nodig.

Kom ervaren en voelen dat je veel krachtiger bent als je zelf durft te geloven. Tijdens de ademworkshop mag je een kijkje nemen in jouw innerlijke dromen en verlangens. Voel hoe je stapje voor stapje dichter in verbondenheid met jezelf mag komen en met je dromen, verlangens en onzekerheden aan de slag kan gaan.

Daag jezelf dan uit en laat ons je hierin begeleiden. Leef NU!

Inloop met thee is om 13.30 uur
Jouw investering bedraagt € 35.00

De afsluiting is om 15.30 met ruimte om wat te drinken, ervaringen te delen en vragen te stellen tot 16.00 uur.

Ademervaring Anita uit Oud Vossemeer

Ademen heeft mij geleidt tot wat ik nu ben geworden! Het opende voor mij een heel nieuw leven!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken