Roosendaal - Ademcirkel

Terug naar de kalender
Startdatum: woensdag 30 maart 2016 20:00

Kom ervaren hoe groot de kracht van je eigen ademhaling is. En of je nu komt voor meer energie, gemakkelijker ademhalen, zelfontwikkeling, bewustwording, verwerken van emoties of het loslaten van spanningen, in al die situaties ben je vooral welkom om te ervaren dat goed ademhalen je echt kan helpen!

De ademcirkel is iedere tweede woensdag van de maand en is bedoeld om zoveel mogelijk mensen verbonden te laten ademen. Het maakt niet uit of je al vaker geademd hebt of dat je deze avond gebruikt als kennismaking. Iedereen is welkom.

Het ademen in groepsverband is aan de ene kant spannend omdat je met andere mensen samen ademt maar aan de andere kant biedt het een enorme groeikans omdat de groepsenergie enorm versterkend werkt. Alle deelnemers zijn stuk voor stuk enthousiast dus wij zijn er van overtuigd dat jij dit ook zult zijn.

Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur, afronding 22.00 uur.
Kosten zijn € 15,00
Oostelijke Havendijk 13

Wel graag van te voren aanmelden hier op facebook of via Brigitte@ademhalen.com / info@ademhalen.com

Ademervaring Jacoline uit Roosendaal

Door het ademen krijg ik meer energie om leuke dingen te doen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
E-mailadres
 

Van Superheld tot antiheld in zeven dagen

Van Superheld tot antiheld in zeven dagenWaar zit het verschil tussen de superheld en Show-off?Zeg maar de superheld die hele dage...
Meer lezen

De slapende superheld,

De slapende superheld,Als de Iceman twee uur in een bak met ijs kan zitten, Boeddha uren achter elkaar kan mediteren, Forest Gump ...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken